Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο First Days, αλλά και στον λόγο που δεν μιλά με τη Βίκυ Καγιά.

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια για την επομένη σεζόν, η Ζενεβιέβ ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση αφού η δεύτερη σεζόν του First Dates, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ωστόσο, δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της για να συνεχίσει το πρότζεκτ και με τρίτη σεζόν από τον Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο GNTM, το οποίο όπως τόνισε είναι ένα πρότζεκτ που αγαπά πολύ, και με αφορμή το reality μόδας, η δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει και για τη Βίκυ Καγιά με την οποία όπως είναι γνωστό δεν μιλάνε εδώ και αρκετό καιρό…

«Δεν μιλήσαμε με τη Βίκυ. Συμβαίνει, είναι αμελητέας σημασίας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον» δήλωσε συγκεκριμένα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου. Με την Ηλιάνα μιλάμε, μου αρέσει πάρα πολύ στο Shopping Star, μακάρι να συνεχίσει, της πάει πάρα πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ