Μια ευχάριστη δραστηριότητα πέρασαν η Υβόννη Μπόσνιακ και η κόρη της Ελένη, καθώς επέλεξαν να κάνουν ιππασία, με τη σύζυγο του Αντώνη Ρέμου να αναρτά φωτογραφία.

Η σχεδιάστρια και ο τραγουδιστής βιώνουν την απόλυτη ευτυχία από τότε που η κορούλα του ήρθε στη ζωή, τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ η ίδια η Υβόννη Μπόσνιακ είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της: «Η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή ήταν όταν γέννησα την κόρη μου».

Η Υβόννη Μπόσνιακ φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με την Ελένη, και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουν δημιουργικές ενασχολήσεις, ενώ μέσω της ιππασίας η μικρούλα έρχεται σε επαφή με τη φύση και τα ζώα! Μάλιστα, στη φωτογραφία που μοιράστηκε, φαίνεται ότι η Ελένη έχει μεγαλώσει αρκετά.

O γάμος της με τον γνωστό τραγουδιστή έχει συμπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού η κορούλα τους τούς χαρίζει μοναδικές στιγμές, ενώ η Υβόννη σε συνέντευξή της είχε αναφέρει για τον γάμο τους: «Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να συντονίσουμε τον κοινό μας χρόνο. Ο Αντώνης υπήρξε καθοριστικός στην πορεία μου καθώς με βοήθησε να δω τη ζωή μου από άλλη οπτική. Η σχέση μαζί του με ηρέμησε. Αισθάνθηκα ότι βρήκα το σπίτι μου. Ακούγεται κλισέ αλλά θα το πω. Ο Αντώνης με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

Συντάκτης: Σάββας Μπίτζας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ