Τις τραγικές απώλειες που «σημάδεψαν» τη ζωή της έχει περιγράψει, ήδη από την πρώτη της συνέντευξη, η 24χρονη , που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία της για ομαδικό βιασμό σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τον Μάιο του 2019, η κοπέλα διασκέδαζε σε γάμο συγγενικού της προσώπου και, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2020, έχασε τον πατέρα της, που σκοτώθηκε σε τροχαίο. «Δυστυχώς ήμουν η πρώτη που είδε αυτή την εικόνα του πατέρα μου, προσπάθησα να στηρίξω την οικογένειά μου» δήλωσε σχετικά.

Ο «Γολγοθάς» της Γεωργίας είχε μόλις ξεκινήσει. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο επί 5,5 χρόνια σύντροφός της, Δημήτρης, είχε ανίατη ασθένεια. Ενάμιση χρόνο μετά τη διάγνωση, τον Μάρτιο του 2021, άφησε την τελευταία του πνοή. «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, περάσαμε πάρα πολλά μαζί» είχε πει η κοπέλα για τη μάχη του Δημήτρη.

Ταυτόχρονα με τον Δημήτρη, τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε και η μητέρα της Γεωργίας, που είχε χρόνια πάθηση με την καρδιά της. Σαράντα ημέρες μετά τον Δημήτρη, «έφυγε» και εκείνη από τη ζωή.

Σήμερα, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ήρθε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό βίντεο με τη Γεωργία Μπίκα και τον σύντροφό της, όταν ήταν ευτυχισμένοι και τίποτα δεν έδειχνε ότι τους περίμενε ένα δράμα. Η νεαρή κοπέλα το είχε ανεβάσει λίγο μετά τον θάνατό του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα, Greek Tv

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ