Η Ντούα Λίπα βρίσκεται στην Ελλάδα και φαίνεται γοητευμένη από τις ομορφιές της χώρας μας. Στο πλευρό της βρίσκεται ο αγαπημένος της Ρομέν Γαβράς.

Ο δυναμικός σκηνοθέτης είναι γιός του Κώστα Γαβρά, Οι δυναμικές και ενίοτε σοκαριστικές εικόνες του Ρομέν Γαβράς έχουν γίνει συχνά αντικείμενο δημόσιας συζήτησης και έχουν αναδείξει το ταλέντο του ως σκηνοθέτη. Η ευελιξία και η ικανότητά του να συλλαμβάνει το πνεύμα των καιρών τού επιτρέπουν να δημιουργεί αξέχαστες ταινίες.

Ο Ρομέν διατηρεί πολύ στενή σχέση με την Ελλάδα, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή της χώρας μας για τις πρώτες του κοινές διακοπές με την Ντούα.

Το ζευγάρι βρέθηκε αρχικά στη Σίφνο και την είδηση κοινοποίησε η ίδια η Ντούα Λίπα με εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τα κυκλαδίτικα σοκάκια βρέθηκαν στον επιβλητικό Παρθενώνα και το Ηρώδειο μοιράζοντας τις νέες εικόνες στους 88,4 εκατομμύρια ακολούθους που διαθέτει στο Instagram.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της η πτήση της είχε καθυστέρηση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε για να δει στον Παρθενώνα από κοντά.

Με μία νέα ανάρτησή της, ανέβασε μια σειρά από νέα στιγμιότυπά της στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, από όπου και πόζαρε χαμογελαστή με χαλαρό ντύσιμο και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ