Σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, το πρωί της Πέμπτης, 23 Μαΐου, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των χρηστών των social media Που του άσκησαν πολύ σκληρά σχόλια μετά την τοποθέτηση του για τη Μαρίνα Σάττι, τα χασμουρητά στη διάσκεψη τύπου μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision και το σχόλιο για την ηλικία της.

«Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σε ό,τι αφορά τα σχόλια που έλαβε, τα οποία μεταξύ άλλων, αφορούσαν και την ηλικία του, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ@λ@γερε,  σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».

Καταλήγοντας, έριξε για ακόμη μια φορά τα «καρφιά» του στην τραγουδίστρια και αναφέρθηκε ξανά στα χασμουρητά την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη διάσκεψη τύπου…

Μαρίνα Σάττι: Οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

«Αν έχεις την επίγνωση ότι κάνεις μια πράξη η οποία είναι πολιτική θέση, μετά να φερθείς και σαν 40αρης και να την στηρίξεις αυτή την άποψη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ