Συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή “Tik Talk” θα παραχωρήσει απόψε η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα με το χέρι της.

Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης “έπαιξε” μέσα από την σημερινή εκπομπή “Happy Day” στο σημείο όπου η ίδια εκμυστηρεύτηκε το πως έγινε το ατύχημα. Περιγράφοντας το σκηνικό, η αθλήτρια “ξέσπασε” σε κλάματα και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους μας. Ποιο είναι αυτό; Να εκτιμάμε τα δεδομένα, γιατί όταν τα χάσουμε καταλαβαίνουμε την αξία τους.

Όπως ανέφερε:

“Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Γύρισε 360 μοίρες. Αν ήμουν σε ένα αυτοκίνητο θα έπεφτα στην πόρτα του αυτοκινήτου. Μόνο που το σκάφος δεν είχε πόρτα. Εγώ εξφενδονίστηκα μέσα στη θάλασσα. Οι πίσω είδαν πως έπεσα στη θάλασσα. Πετάχτηκα μέσα στο νερό και το σκάφος έκανε κύκλο. Εγώ την ώρα που βούτηξα και πήγα να βγω έλεγα με πόσα πάμε; Βγήκα κάτω από τις προπέλες. Εγώ είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα. Δίδασκα σε παιδιά και τα παιδιά το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι τα χέρια σου. Νιώθεις πως δεν μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που το έκανες πριν. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι το δεξί μας χέρι. Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ