Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στην Έλενα Κατρίτσι και στην εκπομπή “Προσωπικά”.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τη καριέρα, την προσωπική ζωή, την περίοδο που ήταν στην φυλακή, αλλά και για το πως κατάφερε να χτίσει την αυτοκρατορία του. Ιδιαίτερη εντύπωση δε, έκανε η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά για την οικογένεια του.

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως η σχέση με την οικογένεια του δεν είναι η καλύτερη, ενώ ανέφερε το περιστατικό με τα ανίψια του που του κόστισε πιο πολύ από όλα.

“Αυτό που μου έχει κοστίσει πιο πολύ είναι ότι, ενώ θεωρούσα ότι ήμασταν μια συμπαγής οικογένεια, τελικά έγιναν ρωγμές. Μιλάω στον πληθυντικό για πρώτη φορά. Δεν είναι ρωγμή είναι ρωγμές. Υπάρχουν άτομα από την οικογένεια με τα οποία μιλάω αλλά υπάρχουν ρωγμές και άτομα που δεν μιλάω. Που είναι τα ανίψια μου από τη μία μου την αδελφή. Ήταν μια μάχη να μεγαλώσω αυτά τα παιδιά, να τα κάνω εργαλεία καλά αλλά… Ποιος, εγώ που έλεγα αποκλείεται να έχουμε προβλήματα, είναι δυνατόν να μην μιλάνε τα αδέλφια ή τα ανίψια ή οι γονείς και τα παιδιά”

Μάλιστα, ξέσπασε διηγούμενος μια ιστορία για να δείξει πώς η μεγάλη του αδελφή Νίκη δεν τον στήριξε.

“Πήγα μια φορά στο Λονδίνο στην Burberry, μόνος μου, χωρίς γραμματεία, ούτε με τα ανίψια που τα έχω μεγαλώσει και κάθομαι σε ένα γραφείο και έρχονται 8 άτομα. Μου έκαναν πάρα πολλές ερωτήσεις. Καθόμαστε 4 ώρες και 7 έκλεινε η Hermes στην Bond Street. Σηκώνομαι και λέω “συγγνώμη εγώ πρέπει να φύγω”. Μου έκαναν συνέχεια ερωτήσεις με τα βαριά αγγλικά που δεν καταλαβαίνω, μια τρέλα. Το να το κάνεις αυτό σε μια εταιρεία με όλα αυτά τα στελέχη ήταν ένα τρελό ρίσκο. Εγώ όμως δεν μπορούσα να πιεστώ άλλο. Πήγα στο ξενοδοχείο και βάζω τα κλάματα επί μία ώρα. Έλεγα πώς γίνεται να μην με ακολουθούν σε ένα τόσο σημαντικό ραντεβού το εμπορικό τμήμα, το οικονομικό; Έπρεπε να πάνε 4 άτομα από την εταιρεία, όχι να  κάθονται να τρώνε και να πίνουνε και να με έχουνε εμένα μόνο μου εκεί. Φυσικά την άλλη μέρα γύρισα με το συμβόλαιο στην Αθήνα και πάλι με κλέβανε εκείνη την ώρα αυτά τα άτομα. Οπότε τι να φοβηθώ εγώ στη ζωή μου; Πόσοι είναι αυτοί, ποιοι είναι; Μερικοί από αυτούς έπαθαν και μεγάλες ζημιές. Και επειδή δεν θέλω να μιλήσω άλλο γιατί βαριέμαι να βάζω ταγιέρ και να πηγαίνω στα δικαστήρια για άλλους! Κι αν θεωρούν ότι αυτό το ρητό δεν τους φτάνει ότι ζω για να ταλαιπωρώ όποιον με αμφισβητεί τότε μπορώ να τους πω κι άλλα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ