Η Κόνι Μεταξά και ο σύζυγός της Μάριος Καπότσης, πρίν από λίγους μήνες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία ονειρεμένη τελετή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και instagrammer, λαμβάνει μηνύματα στα social media που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της στο instagram, της έστειλαν ευχές για την «εγκυμοσύνη» της αλλά την ρωτούσαν περί αυτού, έπειτα από κάποια στόρι που ανέβασε.

Η Κόνι Μεταξά, δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από τα μηνύματα που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό και φρόντισε να ξεκαθαρίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς νιώθει με τα σχόλια αυτά.

«Κόνι είσαι έγκυος;», «Αν είσαι έγκυος, με το καλό το μωράκι σας, αν είναι απλά από το φαΐ όπως η δική μου, δώσε πόνο χαχαχα», είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε.

Σε επόμενο story, η Κόνι Μεταξά ξέσπασε και έγραψε: «Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή;». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;».

Τα Screenshot από τα μηνύματα που δέχτηκε η Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά
Κόνι Μεταξά

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ