Ξεσπά ο Τάσος Τρύφωνος μέσα από την εκπομπή “The Chase” κατά την διάρκεια ερώτησης σε διαγωνιζόμενο, η οποία αφορούσε το ζήτημα του ζωολογικού κήπου.

Γνωστός για τις ευαισθησίες του για τα ζώα και τις άθλιες συνθήκες που υπάρχουν κατά την μεταφορά τους και την διαβίωσή τους στους ζωολογικούς κήπους και κατακρίνοντας εκ της βάσεως την τακτική αυτή, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες και ζητά παρέμβαση της ΕΣΡ για να βάλει βέτο στα κυπριακά κανάλια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Εν έτει 2022, δεν πάμε τα παιδιά μας να “θαυμάσουν” και να απολαμβάνουν  ζώα που είναι έγκλειστα μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον. Ζήσαμε ως ανθρώπινο είδος την καραντίνα και ξέρουμε τι σημαίνει. Υπάρχουν πολλά βιβλία και ντοκιμαντέρ για να μάθουν για τα ζώα. Δεν είναι θέαμα να πληρώνουμε για να δούμε έγκλειστα ζώα. Για να τα πάνε εκεί τα έχουν απομακρύνει από το φυσικό τους περιβάλλον με πολύ άσχημο τρόπο και δεύτερον, δεν είναι εκεί η θέση τους. 

Να πω και για τα κυπριακά κανάλια και όλα τα κανάλια, δεν είναι ωραίο να δείχνουν ρεπορτάζ με γεννήσεις σε ζωολογικούς κήπους και επισκέψεις παιδιών. Το βλέπουμε πολύ συχνά στα κυπριακά κανάλια, καλό θα ήταν η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να βάλει κανονισμό να μην προβάλλονται οι ζωολογικοί κήποι από τα κανάλια.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ