Ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο μίλησαν στο “Πάμε Δανάη” και θυμήθηκαν ιστορίες από το “Fame Story”. Ωστόσο, ο Νίνο βλέποντας τη συνέντευξη τους, αντέδρασε μέσω των social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Ο κύριος Γούναρη και η κυρία Μασίνο ή έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν να μην αναφερθούν καθόλου σε μένα ή το έκοψαν στο μοντάζ. Εάν έχετε πάθει αμνησία, λυπάμαι περαστικά. Εάν σας απείλησαν να μην αναφερθείτε σε μένα, πάλι λυπάμαι για λογαριασμό σας που δεχθήκατε να κόψετε ένα τεράστιο κομμάτι από τη μνήμα σας, ενώ θυμάστε πολύ καλά ότι ήμουν ο πιο δημοφιλής παίκτης από την αρχή μέχρι την αποχώρησή μου – Την οποία θα την αντιμετωπίσω στο 100% . Στο χώρο γνωρίζουν όλοι τι λέω -. Επίσης τα 20 χρόνια πέρασα. Στις 30 του Σεπτέμβρη του 2002 ήταν το πρώτο live. Δεν κλείνουμε 20 χρόνια τον Νοέμβριο που συμφωνήσατε και οι δύο. 24 Νοεμβρίου 2022 είναι 20 χρόνια από την ερμηνεία ου στο τραγούδι “Ομολογώ”. Μη λέτε ό,τι να ‘ναι στον κόσμο, να τα λέτε όπως έγιναν ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Ότι γράφει δεν ξεγράφει. Μην προσπαθείτε να το ξεγράψετε. Δεν γίνεται. Υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μάλιστα, ο τραγουδιστής τόνισε: “Μπράβο και στην Δέσποινα και στην Δανάη που τα είπαν όπως ακριβώς συνέβησαν. Χωρίς επιλεκτικές αμνησίες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ