Δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Με αφορμή το viral βίντεο – με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη στη Βανδή, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για τα άσχημα σχόλια που ακούστηκαν για το ζευγάρι. Ο Μαυρίκιος αναφέρθηκε και στον «πόλεμο» που δέχεται και ο ίδιος – κατά καιρούς- με τα σχόλια που λαμβάνει για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι τόσο θυμωμένος που καλύτερα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Πραγματικά έχω θυμώσει. Βλέπω τις εκπομπές που σχολιάζουν και πραγματικά δεν ντρέπονται; Όταν θέλουν συνέντευξη από τη Βανδή, τρέχουν τη Βανδή για να τους δώσει συνέντευξη. Όταν θέλουν να τους βρουν στο αεροδρόμιο, τρέχουν να τους βρουν», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μαυρίκου Μαυρικίου.

Ενώ στη συνέχεια ξέσπασε με όσα γράφονται στο διαδίκτυο: «Διαβάζω κάτι περί ηλικίας και για γεροντοέρωτες… τι μ@λ@κιες είναι αυτές. Είστε καλά; Και τι πάει να πει “να το ζουν μόνοι τους, να μην προκαλούν” μας το λένε κι εμάς αυτό. Να μη βλέπεις ρε βλάκα, εσύ που δεν έχεις τι να κάνεις και τι να σχολιάσεις στη ζωή σου», είπε, φανερά ενοχλημένος.

Ως παράδειγμα έφερε: «Θα ξεχάσω εγώ που γράφανε για την Ιλάειρα: “Πόσα να της δίνει ο Μαυρίκιος για να παριστάνει τι γυναίκα του;”» ήταν οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην εκπομπή Open Weekend.

Δείτε τις δηλώσεις του Μαυρικίου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ