Με το πολύνεκρο δυστύχημα ύστερα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη ασχολήθηκε το «Πρωινό» τη Δευτέρα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε με αφορμή τα νυχτερινά κέντρα που άνοιξαν το Σαββατοκύριακο, παρά το πανελλήνιο πένθος και τους 57 επιβεβαιωμένους νεκρούς. Κάποιοι από αυτούς όπως ο Νίκος Βέρτης και η Παόλα ανέφεραν ότι τα έσοδα ή ο μισθός τους εναλλάξ θα δοθούν στα νοσοκομείο και στις οικογένειες.

Ο ίδιος ανέφερε

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που πήγαν και τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα λεφτά θα πάνε λέει στα νοσοκομεία. Δε ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους. Πεθάναν τα παιδιά τους, πεθάναν οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Γιατί, επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σα δε ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα;

Να ξανασυστηθούμε λίγο όλοι. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε. Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα, είτε είναι καλλιτέχνες, είτε δημοσιογράφοι, είτε πολιτικοί. Να ξανασυστηθούμε όλοι, ευκαιρία είναι. Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Και εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου και έφαγα, πήγα για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά και τη ζωή τους» είπε έντονα εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ