Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή τη νέα υπόθεση σοκ της καταγγελίας δύο παιδιών για κακοποίηση από τον πατέρα τους με την ανοχή της μητέρας τους.

«Σταμάτα Κέλλυ τώρα το ρεπορτάζ. Σε παρακαλώ πολύ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ!» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής. «Επιτρέπεται τα τέρατα αυτά που βιντεοσκοπούσαν, βίαζαν, κέρναγαν τα παιδιά τους σε φίλους και συγγενείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Σαν πατέρας, σαν άνθρωπος σε τι κοινωνία ζω; Μπορεί να πίνω καφέ στο διπλανό τραπέζι και να μην το ξέρω. Είναι δικαιοσύνη αυτή; Δεν μπορεί σε μία τέτοια αηδιαστική περίπτωση να υπάρχουν ελεύθεροι οι πρωταγωνιστές της έξω» είπε εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής ξέσπασε και πάλι, επισημαίνοντας στον «αέρα» του Πρωινού: «Αυτή είναι η ζωή που συνεχίζεται… Αλλά δεν είναι η ζωή που συνεχίζεται. Και γι’ αυτό τον λόγο πολλές φορές το ρεπορτάζ ενοχλεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Είναι ξεκάθαρο. Είναι υποχρέωση. Μόνο έτσι δυστυχώς μπορεί κάποιος να πει «έχω ξεχάσει κι έναν φάκελο όπου μία μητέρα και κάποιοι συγγενείς βίαζαν δύο παιδάκια».

Αυτή είναι η ντροπή της κοινωνίας μας. Και μετά λένε όλοι «πολύ ωραία! Να παίξουμε lifestyle και να κοιμηθούμε όλοι με χαμόγελο. Να ψυχαγωγούμε τον κόσμο». Χρειάζεται κι αυτό, κι εμείς lifestyle κάνουμε. Όχι να φιμώσουμε όλα τα άλλα. Γιατί αν είναι να τα φιμώσουμε κι όχι να τα αναδεικνύουμε, η δικαιοσύνη θα κάνει αυτά… θα κοιμούνται όλοι μαζί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ