Νέος γύρος αντιδράσεων και δηλώσεων έχει ξεκινήσει ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου. Οι δύο κυρίες, που είχαν συνεργαστεί σε παλαιότερο κύκλο του «Greece’s Next Top Model» φαίνεται ότι δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Αυτή τη φορά όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ. Η Έλενα Χριστοπούλου, που συμμετέχει στο πάνελ, σχολίασε στον αέρα της εκπομπής: «Πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να λέμε αλήθεια. Θέλω ό,τι λέω στον καναπέ μου, να το λέω και μπροστά στην κάμερα, δεν μπορώ να κάνω τα γλυκούλικα και τα δημοσιοσχετίστικα».

Δημοσιογράφοι από την εκπομπή «OPEN Weekend» ζήτησαν από τη Βίκυ Καγιά να σχολιάσει τα παραπάνω, με την κριτή του «GNTM» να δηλώνει: «Έχω αποδείξει ότι, όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται. Ουσιαστικό θέμα δεν είχαμε με την Έλενα. Δεν ήμασταν αδερφικές φίλες που χαλάσαμε τη σχέση μας. Συνεργαστήκαμε αρμονικά. Αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση στο τέλος της συνεργασίας, έχουν περάσει 4 χρόνια, δεν χρειάζεται να το συζητάμε».

Στην ίδια συνέντευξη, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι με τον μόνο που μιλά -από την τότε κριτική επιτροπή του «GNTM»- είναι ο Άγγελος Μπράτης διευκρινίζοντας: «Μόνο με τον Άγγελο μιλάω. Υπάρχουν κάποιοι σε αυτή τη δουλειά που είναι φίλοι και κάποιοι απλοί συνεργάτες».

βίκυ καγιά
Η Βίκυ Καγιά με τη νέα ομάδα του «GNTM5»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ