Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Με αφορμή τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο γύρω από το όνομα της, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε απευθείας στο τηλεοπτικό κοινό της μέσα από την εκπομπή της Tlive. Υπενθυμίζουμε ότι η Τατιάνα είχε πει μια φράση για τον Δημήτρη Λιγνάδη η οποία έφερε αντιδράσεις

Στην εκπομπή της Tlive μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να διευκρινίσει τη θέση της για τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο γύρω από το όνομά της αλλά και μία φράση που είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη η οποία έφερε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή της μίλησε στους τηλεθεατές της για τα fake news και ότι οι πιστοί τηλεθεατές γνωρίζουν πως η ίδια προσέγγιζε το θέμα για τις καταγγελίες και τις μαρτυρίες των θυμάτων.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Θα ήθελα κάτι να πω  εγώ εδώ  που αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αφορούν την εκπομπή. Όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον παρουσιάζοντας θύματα, καταγγελίες, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε λοιπόν πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί την υπόθεση. Κάποιοι παίρνοντας μία συγκεκριμένη φράση μου την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη απόδοση των όσων είπα, σκοπίμως και με δόλο,  διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις -που είναι ποινικό αδίκημα-  για να με πλήξουν.

Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις δημιούργησαν ένα κλίμα και υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην έχει δει την εκπομπή, μπορεί να έχει δει ένα απόσπασμα με την ελεύθερη ερμηνεία και εκεί δημιουργήθηκε μια διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα, μια ανθρωποφαγία η οποία γίνεται σκόπιμα. Τα fake news είναι επικίνδυνα. Στο παρελθόν έχω δεχτεί λάσπη από Χρυσαυγίτες.

Όσο για αυτό θέλω θα σας πω ότι οι καταγγελίες θα γίνουν εκεί που πρέπει και εναντίον αυτών που πρέπει, εναντίον που για συγκεκριμένους λόγους τα ξεκίνησαν και η αλήθεια θα λάμψει. Το Facebook και η Google τα τιμωρούν τα fake news. Είπαμε να μη δώσουμε σημασία στο παραδιαδίκτυο αλλά γίνεται πολύ στοχευμένα και αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν».

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή βίντεο: TlifeVideo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ