Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλεος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της αλλά και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Σχετικά με την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα, η Μαρία Σολωμού εξήγησε: «Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι στα 20 έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα. Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σαν να βγήκα και να προμόταρα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός.

Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσουρε τα εξ αμάξης. Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ