Η Πηγή Δεβετζή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day”, όπου και μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον κορωνοϊό!

Η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε πως βίωσε την εν λόγω εμπειρία, ενώ αποκάλυψε και για το bullying λόγω του ότι διαγνώστηκε θετική. Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι συγκεκριμένες συμπεριφορές που δέχτηκε, έγιναν μέσα στο “ίδιο” της το σπίτι, αναφερόμενη στο γήπεδο προπόνησης.

Η Πηγή Δεβετζή δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί πως αυτή την περίοδο είναι μια χαρά, αφού το ξεπέρασε. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχει ανακαλύψει από ποιον “κόλλησε” τον ιό, καθώς το κοντινό της περιβάλλον ήταν αρνητικό.

“Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου και ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Σπάω το κεφάλι μου να βρω από πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν αρνητικοί. Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν πως έχω κορωνοϊό για… διαφημιστικούς λόγους. Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου το “σπίτι”, μέσα στο γήπεδο. Εδώ στον Άγιο Κοσμά, ήρθα να κάνω προπόνηση, μιλάμε για 17-18 μέρες μετά.. Και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν υπεύθυνο του σταδίου, που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο. Και του είπα “πες σε αυτόν που σε πήρε, που είναι αγράμματος και αμαθής, ότι αυτός που περνάει τον ιό μετά είναι πιο ασφαλής από όλους αυτούς που είναι εκεί μέσα”. Ουσιαστικά έφαγα bullying, το θεωρώ bullying αυτό”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ