Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί και να δώσει τη δική της απάντηση στο θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών και για το αν πρέπει αυτό να προβάλλεται από δελτία ειδήσεων ή και ψυχαγωγικές εκπομπές.

«11.33. Γενικώς, επειδή μιλάμε για μία τεράστια τραγωδία, το λέω και για εμάς και για όλους όσοι μας παρακολουθούν και γενικότερα και σε συναδέλφους να ρίξουμε τους τόνους. Εννοώ, το σημείο είναι η τραγωδία, άνθρωποι όντως πενθούν αυτή τη στιγμή, έχουν χάσει τα παιδιά τους… τους συντρόφους τους… Μιλάμε για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είναι ασύλληπτο όλο αυτό.

Αυτό δεν διαχωρίζεται, αν θα το πιάσει το δελτίο ειδήσεων ή αν θα το πιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή. Όλους μας πονάει. Ανεξαρτήτως αν είναι έντεχνοι, αν είναι λαϊκοί, αν ανεβαίνουν στην πίστα, αν κάνουν δελτίο ειδήσεων ή αν κάνουν ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον σεβασμό και την ανθρωπιά που έχει. Αυτό γιατί διαβάζω διάφορα περίεργα που με θλίβουν» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ