Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποκτήσει τον Άρτσι, ο οποίος είναι πλέον τριών ετών, και τη Λιλίμπετ, η οποία είναι ενός έτους, με την οικογένεια να μένει στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια.

Πολλοί, ωστόσο, είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο Δούκας και η Δούκισσα θα ακολουθήσουν τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τρίτο μωρό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο “The Cut”, η Allison P. Davis αποκάλυψε ότι ο Άρτσι απολαμβάνει το σχολείο. Τον Ιούλιο του 2019, ο Χάρι είχε αναφέρει στη δημοσιογράφο: «Το βλέπω διαφορετικά τώρα, χωρίς αμφιβολία. Ελπίζω να κάνω παιδιά…». «Όχι πολλά;», ήταν η ερώτησή της με τον Χάρι να απαντά: «Δύο, το πολύ».

Μέγκαν Μαρκλ

Συνεπώς, αν ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη και αν η Μέγκαν Μαρκλ συντάσσεται με την επιθυμία του συζύγου της δεν θα δούμε άλλα παιδιά από το ζευγάρι στο μέλλον.

Ο ερχομός της Λίλιμπετ τούς είχε πλημμυρίσει με χαρά! Ο Χάρι και η Μέγκαν μοιράστηκαν τα νέα της της γέννησης της Λίλιμπετ στον ιστότοπό τους, γράφοντας: «Στις 4 Ιουνίου, ήμασταν ευλογημένοι με τον ερχομό της κόρης μας, Λίλι. Είναι περισσότερο από ό, τι μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ, και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή καλοσύνη και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης στιγμής για την οικογένειά μας».

Μέγκαν Μαρκλ
Με τον Άρτσι στην αγκαλιά τους

Η σημαντική παράλειψη στην κάρτα Χριστουγέννων του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι – Η εικόνα της Κέιτ Μίντλετον

Η παράδοση που έσπασε η Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη δημόσια φωτογραφία του γιου της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ