Ο Joe Jonas και η Sophie Turner παίρνουν διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, σύμφωνα με το TMZ. Ο τραγουδιστής των Jonas Brothers, 34 ετών, και η 27χρονη ηθοποιός, αντιμετωπίζουν «σοβαρά προβλήματα» στη σχέση τους εδώ και έξι μήνες, είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

Η Sophie Turner δημοσίευσε τελευταία φορά για τον Joe Jonas στο Instagram τον Αύγουστο, όταν παρευρέθηκε στο show των Jonas Brothers στο Yankee Stadium. Ένα κολάζ φωτογραφιών έδειχνε ένα στιγμιότυπο της ηθοποιού να φιλά το χέρι του συζύγου της καθώς περπατούσαν στα παρασκήνια.

Η Sophie και ο Joe παντρεύτηκαν το 2019 και μοιράζονται δύο παιδιά, τη Willa, η οποία γεννήθηκε το 2020, και μια δεύτερη κόρη, που γεννήθηκε το 2022.

«Η κόρη μου δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από αυτά», είπε η Sophie στο Elle UK τον Μάιο του 2022. «Ξέρω τι μπορεί να κάνει στην ψυχική σου υγεία να φωτογραφίζεσαι κάθε μέρα και να έχεις τα σχόλια. Δεν είναι κάτι με το οποίο θέλω να ασχοληθεί, εκτός κι αν πει: “Αυτό θέλω να κάνω”. Είμαστε αρκετά αυστηροί ως προς αυτό. Θα την ενθαρρύνουμε να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν νομίζω ότι επαγγελματικά θα την αφήναμε να κάνει τίποτα μέχρι τα 18 της».

Η Sophie Turner μίλησε ξανά για την ιδιωτικότητα αφού κατά λάθος δημοσίευσε και διέγραψε ένα βίντεο της Willa τον Μάιο του 2023.

«Πάντα υπερασπιζόμασταν τα δικαιώματα των παιδιών μας στην ιδιωτική ζωή, οπότε το να το κοινοποιούμε δημόσια είναι κάτι που αντίκειται σε οτιδήποτε υποστηρίζω», έγραψε τότε μέσω Instagram, εξηγώντας την ατυχία στους followers της. «Τα παιδιά μας αξίζουν το δικαίωμα να μεγαλώνουν μακριά από τα μάτια του κοινού, να μαθαίνουν και να μεγαλώνουν ιδιωτικά. Αν ποτέ δημοσιεύσω κάτι από τα παιδιά μας, να ξέρετε ότι είναι αναμφισβήτητα λάθος».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ