Αν κάτι θυμόμαστε από την απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ δεν είναι άλλο από ένα χαστούκι. Όταν ο παρουσιαστής των Όσκαρ, Chris Rock έκανε από σκηνής ένα άστοχο αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett Smith που πάσχει από αλωπεκία, ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε, αφήνοντας άφωνους του θεατές.

“Μην πιάνεις την γυναίκα μου στο στόμα σου” φώναξε ο Will Smith που λίγο αργότερα θα βραβευόταν με το Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου. Τα παγωμένα καρέ από τη στιγμή του χαστουκιού έκαναν τον γύρο του πλανήτη και το όνομά του έγινε παγκόσμιο trend στο Twitter. Μετά το σάλο που προκάλεσε με την κίνησή του αυτή, ο Will Smith ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον παρουσιαστή Chris Rock, με μία ανάρτησή του στο Instagram.

H ανάρτηση του Will Smith

Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ