Ο πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, αρνείται ότι παραβίαζε το υπνοδωμάτιο της pop star ενώ την είχε υπό την κηδεμονία του για 13 χρόνια. Ο 69χρονος υπέβαλε ένορκη δήλωση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη, εννέα μήνες αφότου ένα ντοκιμαντέρ-βόμβα των New York Times τον κατηγόρησε ότι ηχογράφησε την Britney στο σπίτι της στο Thousand Oaks, στην Καλιφόρνια.

«Πληροφορήθηκα για τον ισχυρισμό… ότι μια συσκευή ακρόασης ή ένα «κοριός» τοποθετήθηκε στην κρεβατοκάμαρά της ως επιτήρηση κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής», είπε ο Jamie Spears. «Ποτέ δεν διενήργησα ούτε εξουσιοδότησα οποιαδήποτε επιτήρηση της κρεβατοκάμαρας της Britney. Δεν γνωρίζω να έχει γίνει τέτοια παρακολούθηση».

Britney Spears

Ωστόσο, δεν αρνήθηκε στη δήλωσή του την αναφορά των Times ότι φέρεται να είχε κατασκοπεύσει το τηλέφωνο της Britney Spears. Στο “The New York Times Presents: Controlling Britney Spears“, που έκανε πρεμιέρα στο FX και στο Hulu τον Σεπτέμβριο του 2021, ένας πρώην υπάλληλος ασφαλείας ισχυρίστηκε ότι ο Jamie Spears είχε καταγράψει κρυφά περισσότερες από 180 ώρες ηχογραφήσεων της Britney στην κρεβατοκάμαρά της, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών μαζί με τα παιδιά και τον δικηγόρο της, εκτός από την παρακολούθηση των γραπτών μηνυμάτων, των κλήσεων και του ιστορικού του διαδικτύου στο κινητό της. Η τότε δικηγόρος του πατέρα της Britney, είχε αναφέρει ότι οι ενέργειες του πελάτη της έγιναν με τη γνώση και τη συγκατάθεση της τραγουδίστριας.

«Ο λόγος τους για την παρακολούθηση ήταν να βρουν (κάποια ίσως) κακή επιρροή, να αναζητήσουν πιθανή παράνομη δραστηριότητα που θα μπορούσε να συμβεί, αλλά θα παρακολουθούσαν επίσης συνομιλίες με τους φίλους της, με τη μαμά της, με τον δικηγόρο της Sam Ingham», είπε ο πρώην υπάλληλος.

Η Britney Spears βρισκόταν υπό την εποπτεία του πατέρα της από το 2008 και τη χαρακτήρισε ως «καταχρηστική» κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής ακρόασης στο δικαστήριο. Ο πατέρας της, υπέβαλε αίτηση για να τερματίσει την κηδεμονία και αναμένεται να εγκριθεί ή όχι στη επόμενη ακρόαση στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ