Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor και από εκείνη τη στιγμή αποτελούν ζευγάρι.

Οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι και μάλιστα μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Το δημοφιλές ζευγάρι λοιπόν ολοκληρώνει τις διαδικασίες που απαιτούνται για το σπίτι τους στην Πειραϊκή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου αναμένεται να το έχουν έτοιμο σε περίπου 10 μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Το εν λόγω σπίτι είναι ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού.

Μάλιστα, έχει μια κάποια θέα στη θάλασσα ενώ οι δυο τους έχουν βάλει το μεράκι τους για να το μετατρέψουν σε ένα σπίτι ζεστό και με θαλπωρή. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έμειναν για ένα διάστημα στο σπίτι των γονιών του φαρμακοποιού.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν βιάζονται. Προέχουν άλλα πράγματα πρώτα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Βρισήιδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας

«Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα. Δεν προσποιείται, είναι ειλικρινής. Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου. Αν και στην αρχή είχαμε αντιδράσεις μεταξύ μας, τελικά ήταν αντίθετες από αυτό που νιώθαμε», είχε αναφέρει στο περιοδικό HELLO! o φαρμακοποιός για τη σύντροφό του. «Για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, η πρώτη προϋπόθεση είναι να τον θαυμάζω», είχε επίσης τονίσει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ