Δεν είναι λίγες οι φορές που η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor, Βρισιήδα Ανδριώτου, έχει απαντήσει σε hater με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο.

Αυτό, συνέβη για ακόμα μία φορά, όταν follower απάντησε σε στόρι που είχε ανεβάσει το μοντέλο με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε το story της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Σαν μπαμπάς σου είναι. Δε μας πείθετε.» έγραψε η διαδικτυακή της ακόλουθος, με τη Βρησιήδα να τη βάζει στη θέση της. «Έγινε. Προς ενημέρωσή σου, σκασίλα μας να πείσουμε τον οποινδήποτε. Εμείς να είμαστε καλά δόξα τω Θεό.» Στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου, έκανε screenshot τη συζήτηση και την ανέβασε σε ένα καινούργιο story. «Υ.Γ. Τέτοια μηνύματα από γυναίκες πραγματικά με στεναχωρούν και λυπάμαι πολύ για τέτοιου είδους συμπεριφορές» πρόσθεσε η ίδια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδιώτου ήταν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους αλλά και την γρήγορη απόφαση να συγκατοικήσουν.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε. Ήταν λίγο δύσκολο το Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Συζούμε, τώρα φτιάχνουμε το σπίτι. Μένουμε προσωρινά στους γονείς του Σπύρου. Οι γονείς του με συμπαθούσαν από πριν μέσα από το παιχνίδι»μ αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ