Μία είδηση “βόμβα” που, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, ήταν “χαστούκι” στην ψυχολογία του, μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και όλα συνηγορούν πως το περιεχόμενο της πληροφορίας αφορούσε τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του περσινού Survivor αποκάλυψε αρχικά στην κάμερα και έπειτα στους Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη, πως η παίκτρια τού είπε μία “κακία” που τον επηρέασε ψυχολογικά.

Εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα «χαστούκι» και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. «Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι» μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω «για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;». Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω, «θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά» και για αυτό το λέει”, είπε αρχικά και συνέχισε:

Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία”.

Από την πλευρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου σε διάλογο που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως η αποκάλυψη στον Στάθη αφορούσε την σύντροφό του:

Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω”, εννοώντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω. Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια χωρίς να σέβονται ότι κάποιοι από εμάς έχουν οικογένεια έξω. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη;”.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας και τα spoiler για αποχώρηση

Λίγες ώρες αργότερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, βλέποντας το επεισόδιο, θέλησε να απαντήσει με ένα story “καρφί” προς την Ελευθερία Ελευθερίου, από την περίοδο που παρακολουθούσαν μαζί το Survivor All Star στο σπίτι του μοντέλου.

Συγκεκριμένα, το Instagram story που ανέβασε έγραφε:

Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με την “φίλη μου”, στο σπίτι μας, με τους φίλους μας και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ