Ο Μπεν Άφλεκ και ο γιος του Σάμουελ, τον οποίο μοιράζεται με την Τζένιφερ Γκάρνερ, βρέθηκαν στο Ruffles 2023 NBA All-Star Game Celebrity Game και είχαν την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσουν τις ομάδες.

Ο ηθοποιός και ο γιος του μάλιστα πρωταγωνίστησαν στα social media, Και το βίντεο που τούς δείχνει μαζί γίνεται viral. «Ο Μπεν Άφλεκ με τον γιο του στο #NBAAllStarWeekend είναι υπέροχοι», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.

Ένας θαυμαστής του εντυπωσιάστηκε με την ενέργεια του Σαμουελ και ανέφερε: «Ο Μπεν Άφλεκ πρέπει να δώσει το μικρόφωνο στον γιο του. Έχει περισσότερη ενέργεια». «Ο γιος του μοιάζει υπερβολικά με την Τζένιφερ Γκάρνερ», σημείωσε ένας άλλος.

Η νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ, “Air”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τους γιους μου, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είναι μεγάλοι fans του ΝΒΑ», είπε ο Άφλεκ σε συνέντευξή του πριν από τον αγώνα.

«Είναι μια ταινία που πιστεύω ότι θα αρέσει και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων αγαπούν τον αθλητισμό και το μπάσκετ», είπε για την ταινία του.

Ο Μπεν Άφλεκ με τον γιο του

μπεν άφλεκ
Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ