Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους, στην Κορνουάλη, από τότε που ανακυρήχθηκαν Δούκας και Δούκισσα της Κορνουάλης, αντίστοιχα.

Στην πρώτη στάση τους, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφτηκαν το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο της περιοχής, συνάντησαν ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που εργάζονται για τη διατήρηση του ιστοπλοϊκού σκάφους που είχε δοθεί σαν γαμήλιο δώρο στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και στον Δούκα του Εδιμβούργου από το Ναυτικό της Νέας Ζηλανδίας.

Οι δυο τους, που έχουν αποδείξει πόσο καλοί και τρυφεροί γονείς είναι, την ώρα που στάθηκαν για να συνομιλήσουν με κάποιους ντόπιους, παρατήρησαν ένα μικρό κοριτσάκι που τους χαιρετούσε, σε διαφορετικές φάσεις. Τότε και οι δύο, πλησίασαν το μικρό και γλυκό κοριτσάκι και άρχισαν να του κάνουν παιχνιδάκια.

Οι βασιλικοί θαυμαστές- και όχι μόνο- λάτρεψαν τη γλυκιά αυτή κίνηση και των δύο βασιλικών. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Η Κέιτ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει αδυναμία στα μωράκια και πως είναι εκπληκτική με τα παιδιά.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ από τη νέα τους επίσημη έξοδο

Κέιτ
Getty Images
Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ