Ο Γιάννης Βούρος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους τέσσερις γάμους που έχει κάνει, τους δύο τελευταίους, τον τρίτο και τον τέταρτο με την Λένα Κώνστα. Δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους και το διαζύγιο τους, τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Γιάννης Βούρος και η Λένα Κώνστα, παντρεύτηκαν ξανά με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βριλησσίων.

«Εμένα μου κάνει τρελό αυτό. Το σέβομαι απεριόριστα. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται τόσες γυναίκες με τα παιδιά και όλη αυτή την ιστορία… Δηλαδή, εγώ έναν χωρισμό έκανα και έγινε splater και ούτε τίποτα. Αλλά αυτός ο άνθρωπος μπράβο του, θα έπρεπε να γράψει βιβλίο και να μας πει πώς γίνεται αυτό», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου. Και στη συνέχεια ρώτησε τη Φαίη: «Εσύ τώρα δηλαδή το καταλαβαίνεις όλο αυτό; Πες μου αλήθεια».

Τότε η Φαίη Σκορδά της απάντησε με νόημα: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να καταλάβω τους άλλους. Κάποια στιγμή θα σου μιλήσω για μένα. Αλλά, θα ήταν μεγάλη ανατροπή αν τώρα εσύ σε όλο αυτό το πράγμα που είχε γίνει έβρισκες μια ωραία λύση;». Στη συνέχεια πέρασε σε διαφημίσεις γιατί η Έλενα Χριστοπούλου ήρθε σε εμφανή αμηχανία.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ