Την ερμηνεία της στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου θυμήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, έναν χρόνο μετά τη συγκλονιστική βραδιά που έζησε εκείνη τη μέρα, η οποία της έχει μείνει αξέχαστη.

Όπως έγραψε στο Instagram η αγαπητή ηθοποιός, εκεί τη μέρα έζησε την πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής της καριέρας, ωστόσο αυτό που έχει χαραχτεί βαθιά στην καρδιά της είναι η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία είχε σηκωθεί όρθια και τη χειροκροτούσε με δάκρυα στα μάτια.

«Πέρυσι αυτήν την μέρα στην Επίδαυρο έζησα την πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής! Εξακολουθώ να νιώθω τεράστια ευγνωμοσυνη..

Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματωθεί αυτό το όνειρο , ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν εκεί η θύμηση της αγάπη σας μου γλυκαινει την ψυχη!

Αυτό βέβαια που δεν θα ξεχάσω ποτε και έχει χαραχτεί βαθιά στην καρδιά μου,είναι η περηφάνια της Δανάης που αποτυπώνεται στην δευτερη φωτογραφία. Σας ευχαριστώ για όλα, καλό μήνα!» έγραψε χαρακτηριστικά στο post της.

Την ανάρτηση της μητέρας της σχολίασε η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγραψε στα stories της: «Δεν περίμενα εκείνη την ημέρα για να νιώσω περήφανη για ό,τι έχεις καταφέρει με την ψυχή και το ταλέντο σου, αλλά ΝΑΙ… έτρεμα κι έκλαιγα από χαρά για σένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ