Η Βίκυ Σταυροπούλου πιο ευδιάθετη από ποτέ, παραχώρησε τη πρώτη της συνέντευξη για την Κύπρο στον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη και στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με χιούμορ για πολλές στιγμές της ζωής της, για τη καριέρα της, τη μοναχοκόρη της, Δανάη Μπάρκα, αν έχει υπάρξει ακριβοπληρωμένη ηθοποιός, αν θα έκανε το σίκουελ μιας μεγάλης της επιτυχίας, αλλά αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά και τον λόγο που δεν έχει επισκεφτεί τη Κύπρο μέχρι στιγμής, με κάποια θεατρική παράσταση.

“Αγαπάω πάρα πολύ την Κύπρο και τους Κύπριους και μας στηρίζουν πάρα πολύ. Δεν έχω έρθει στην Κύπρο με μια θεατρική παράσταση γιατί έχω χτίσει μια τέτοια σχέση με το κόσμο που δεν θέλω να τους προδώσω, δηλαδή δεν θέλω να είναι μια αρπαχτή. Θέλω να έρθει η παράσταση όπως της αξίζει, χωρίς εκπτώσεις…. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος. Είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί και όταν συμβεί θα γίνει γλέντι τρυκούβερτο, θα περάσουμε όνειρο. Σήριαλ δεν έχω κάνει επειδή δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση που να είναι ενδιαφέρουσα και να μπορώ να συμμετέχω.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της, Δανάη, τον έρωτα στη ζωή της αλλά και γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε

“Είμαι λίγο παρεμβατική στη ζωή της Δανάης, ελπίζω να μην είμαι πολύ. Πιάνω συχνά τον εαυτό μου να κάνω πράγματα που μου έκανε η μητέρα μου και ξενερώνω…Έχουμε όμως μια πολύ στηρικτική σχέση με την Δανάη και ακόμα αν την ξενερώνω την συμμερίζομαι. Δεν ελέγχω τις σχέσεις της, μου φαίνεται κουτό, την εμπιστεύομαι πολύ…Αν κάνει όμως τρέλες, καλώς να τις κάνεις γιατί η εμπειρία δεν μεταδίδεται αν δεν περάσει στον βιωματικό χώρο.

“Δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα κάποιο γάμο. Η ζωή είναι τόσο ανατρεπτική. Έχοντας γίνει όμως μητέρα δεν με αγχώνει. Αν δεν είχα παιδί θα ήθελα να κάνω. Δεν είχα το άγχος να κάνω κάποιον γάμο. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο. Έχω ζήσει έρωτες, γιατί οι έρωτες μου φάγανε τα χρόνια.

Όσο για το αν θα έκανε ξανά τις αγαπημένες μας σειρές “Είσαι το ταίρι μου” ή “Κάτω Παρτάλι” αλλά και γιατί δεν έχει κάνει τηλεόραση μέχρι τώρα , δήλωσε:

Θα κάνω τηλεόραση μόνο όταν μου κάνουν πρόταση με κάτι που θα με εξιτάρει. Θέλω να αξίζει τον κόπο. Οι επιλογές μας, είναι μέρος του ταλέντου μας. Θα έκανα το σίκουελ του “Είσαι το ταίρι μου” και “Κάτω Παρτάλι”, γιατί είναι δουλειές που αγάπησα πολύ και αγάπησε ο κόσμος. Αν συνέβαινε, θα συνέβαινε κάτω από τις σωστές συνθήκες, οπότε φυσικά θα το ξαναέκανα.

“Ο ηθοποιός δεν βγάζει λεφτά από το θέατρο, συντηρείται, έβγαζε λεφτά από τη τηλεόραση. Ναι, έχω υπάρξει ακριβοπληρωμένη ηθοποιός. Όταν δούλεψα, πήγαιναν καλά τα πράγματα και αμείφθηκα καλά. Είναι λογικό να διεκδικείς την αμοιβή σου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ