Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει από τότε που αποφάσισε να απέχει από την TV. Η Βίκυ Καγιά έχει πλέον περισσότερο ποιοτικό χρόνο, κάνει πράγματα που αγαπά και αφιερώνεται στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μέσα από τα social media, η επιχειρηματίας κρατά επαφή με τους φανατικούς της και τούς δείχνει αγαπημένες συνήθειες και πράγματα που κάνει.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, η Βίκυ μοιράστηκε φωτογραφία από τη θάλασσα δείχνοντας ότι λατρεύει τους πρωινούς περιπάτους.

Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά – Η πρωινή ανάρτηση

Η παρουσιάστρια, της οποίας το όνομα συζητιέται έντονα για τηλεοπτική επιστροφή, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της και ζει με ηρεμία αδιαφορώντας για τα όσα γράφονται και ακούγονται.

«Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και έχει τον δικό του τρόπο να την κάνει. Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιο μας. Παρόλα αυτά, έμεινα παγωτό», τόνισε η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζουν.

Βίκυ Καγιά
Η Βίκυ Καγιά σε χθεσινή έξοδο με καλή της φίλη

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ