Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε το τρέιλερ της ταινίας που την οδήγησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το μοντέλο συναντά τον γιο του Παντελή Βούλγαρη, τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Βούλγαρη, στο μέρος των παιδικών τους χρόνων, το Πολύδροσο.

Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε το τρέιλερ της ταινίας που την οδήγησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Στο ίδιο όνομα ακούει και η ταινία, η οποία ακολουθεί μια μητέρα και μια κόρη που φέρουν το ίδιο όνομα, τη μεγάλη και τη μικρή Σοφία, σε μια εναλλαγή ρόλων, καθώς η κόρη επιστρέφει στο σπίτι των γονιών της για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της η οποία οδεύει προς τον θάνατο.

Σε μια πολύ γλυκιά συνύπαρξη, οι τρεις συντελεστές, η Βίκυ Καγιά, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης και η Σοφία Κόκκαλη, επιστρέφουν στο Πολύδροσο το οποίο μοιράζονται και οι τρεις ως σημείο αναφοράς των παιδικών τους χρόνων για να αντιμετωπίσουν όσα άφησαν άλυτα φεύγοντας από εκεί.

Η ταινία γυρίστηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη και για ένα μήνα αποτελούσε ένα είδος διαλογισμού για τη Βίκυ Καγιά, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια, καθώς την έφερνε αντιμέτωπη τόσο με τα παιδικά της χρόνια όσο και με τη μητρότητα, προβάλλοντας στη συμπρωταγωνίστριά της τη μικρή της κόρη, Μπιάνκα.

Όταν ανακοινώθηκε η ιδιαίτερη αυτή συνάντηση της παρουσιάστριας με τον σκηνοθέτη του art house σινεμά, πολλοί ήταν εκείνη που έσπευσαν να σχολιάσουν τη συμμετοχή της κρίνοντάς την ακατάλληλη για τον ρόλο.

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται να ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις όλων των μερών, φτάνοντας μέχρι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης όπου και εντυπωσίασε με την ερμηνεία της.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Μαΐου και ίσως είναι παραπάνω από επαρκής λόγος για την απουσία της από την τηλεόραση.

Δείτε το τρέιλερ:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ