Η Βικτόρια Μπέκαμ ξεχωρίζει για την επαγγελματική της διαδρομή, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια ενώ η σχεδιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους γονείς της και την αδερφή της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε οικογενειακές φωτογραφίες. Όλοι μαζί κάθισαν στο τραπέζι για να απολαύσουν το δείπνο τους, με τη Βικτόρια να απαθανατίζει τις στιγμές.

Οι γονείς της, Τζάκι και Άντονι Άνταμς, η αδερφή της Λουίζ, τα τέσσερα παιδιά της και τα ανίψια της, πρωταγωνίστησαν. Εντύπωση προκαλεί το πόσο όμορφη είναι η μητέρα της, αλλά και το πόσο μοιάζει η Βικτόρια με την αδερφή της.

Λίγα λόγια για την πορεία της Βικτόρια Μπέκαμ

Γεννημένη το 1974, είναι Βρετανή σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια. Στα τέλη της δεκαετίας του 90’ έγινε γνωστή ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Spice Girls. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε σόλο καριέρα.

Παράλληλα, η Βικτόρια Μπέκαμ άρχισε να ασχολείται με το χώρο της μόδας. Μετά από συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές το 2008 δημιούργησε τη δική της εταιρία ρούχων και το 2011 μια ετικέτα χαμηλότερου κόστους. Η μάρκα Victoria Beckham χαρακτηρίστηκε ως η επωνυμία μόδας της χρονιάς για το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 2012 χαρακτηρίστηκε ως η ναυαρχίδα των επιχειρήσεων της οικογένειας Μπέκαμ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ