Η Βάσω Λασκαράκη πριν λίγες μέρες, δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία με δυο νεογέννητα σκυλάκια στον κήπο του σπιτιού της.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τα κουταβάκια, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις απο φιλόζωους που μάχονται για τα αδέσποτα. Μια από αυτές ήταν η Εριέττα Κούρκουλου, αλλά και η Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες διατηρούν ξενώνες για αδέσποτα.

Η Βάσω Λασκαράκη, το πρωί της Τετάρτης (5/1) βρέθηκε καλασμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για το περιστατικό αυτό λέγοντας:

«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram και το Twitter όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. Το πήρα χαμπάρι δύο ημέρες μετά, αφού συνέχισα τις αναρτήσεις μου. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ θα απαντήσω” ας πούμε κι όταν το κατάλαβα, είπα “ωχ”. Δεν το είχα συζητήσει μαζί του. Και εκείνος τότε το κατάλαβε, μετά από μένα. Εκείνες τις ημέρες δούλευα σερί από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Οπότε, δεν το κατάλαβα καθόλου. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία, το δικό μου σκυλί. Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ