Η βασίλισσα Ράνια στις 12 Μαρτίου πρόκειται να δει την κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν, να παντρεύεται τον ελληνικής καταγωγής Jimmy (Δημήτρη) Θερμιώτη, με την ίδια να ανυπομονεί για την ξεχωριστή ημέρα της Ιμάν.

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας δέχτηκε τη βοήθεια της μητέρας της πριν από το πάρτι της με χέννα και η Ράνια έβαλε τις «τελικές πινελιές» στο look της μεγαλύτερης κόρης της. Η σχεδιάστρια του φορέματος, Reema Dahbour, σχολίασε τη φωτογραφία της βασίλισσας, αναφέροντας: «Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας όπου ως Ιορδανίδα σχεδιάστρια μόδας νιώθω μεγάλη τιμή που βλέπω το κομμάτι μας για την πριγκίπισσα Ιμάν σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα. Συγχαρητήρια στη βασιλική μας οικογένεια!».

Η ζώνη που φοράει η Ιμάν στη φωτογραφία φαίνεται να είναι η ίδια με εκείνη που φορούσε η βασίλισσα Ράνια την ημέρα του γάμου της το 1993. Το πάρτι χέννας της Ιμάν πραγματοποιείται πέντε ημέρες πριν τον γάμο της, ενώ η ημερομηνία γάμου του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα από τη Βασιλική Αυλή στις 5 Μαρτίου.

Η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα για την 26χρονη κόρη της την Κυριακή που περιείχε πλάνα και φωτογραφίες της νύφης από όλα αυτά τα χρόνια. Μια εικόνα έδειχνε την πριγκίπισσα Ιμάν να φορά μια διαμαντένια τιάρα, κάτι που ώθησε ορισμένους να αναρωτηθούν αν θα μπορούσε να είναι η τιάρα για την ημέρα του γάμου της.

Δίπλα στην ανάρτηση, η μητέρα της νύφης έγραψε: «Tην πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Σε μια βδομάδα θα γίνει νύφη. Πολύτιμη μου Ιμάν, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ