Η βασίλισσα Ελισάβετ θα τιμηθεί με μία “ζωντανή κληρονομιά”, καθώς εκατοντάδες δέντρα από τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της πρόκειται να “ταξιδέψουν” στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη μνήμη της μονάρχη.

Το απίστευτο φυτό των 21 μέτρων, που ονομάστηκε “Δέντρο των Δέντρων”, αποτελείται από 350 δενδρύλλια τα οποία φυτεύτηκαν έξω από τα ανάκτορα του Buckingham τον Ιούνιο, για να σηματοδοτήσουν τις επτά δεκαετίες της Ελισάβετ στο θρόνο.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης, The Queen’s Green Canopy, που βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, επιβεβαίωσε ότι οι παραλήπτες των ειδικών δέντρων θα λάβουν μία γλάστρα με ανάγλυφο τα αρχικά της βασίλισσας.

Οι ομάδες που επιλέχθηκαν να λάβουν τα συγκεκριμένα δέντρα, αποτελούν τις καλύτερες της Βρετανίας και θα ενθαρρύνουν τον κόσμο να φροντίζει τα ήδη υπάρχοντα δέντρα.

Κάθε κομητεία στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να λάβει μία γλάστρα και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα στο Twitter του Queen’s Green Canopy, την τιμή να λάβουν τη συγκεκριμένη γλάστρα θα έχουν όσοι : “…διακατέχονται από ένα πνεύμα ανιδιοτέλειας και υποστήριξης, με σκοπό τη βελτίωση του περιβάλλοντος και του έθνους”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ