Η Βασίλισσα ακύρωσε μια δημόσια εμφάνισή της εντελώς απρόοπτα. Συγκεκριμένα, η αυτού μεγαλειότητα δεν θα παραστεί στη συγκέντρωση Braemar στη Σκωτία που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ωστόσο, αναμένεται να βρεθεί στη δημοφιλή εκδήλωση Highland Games, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο. Η απόφαση ελήφθη για την άνεση της Αυτού Μεγαλειότητας, η οποία υποφέρει από κινητικά προβλήματα από πέρυσι.

Η τελευταία αλλαγή της Βασίλισσας στο πρόγραμμά της έρχεται λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι θα συναντηθεί με τον νέο πρωθυπουργό την επόμενη εβδομάδα στο σπίτι της στη Σκωτία, στο Balmoral κατά την πατροπαράδοτη συνήθεια.

Η Αυτού Μεγαλειότητα δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να χαιρετήσει τη νέα ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος στις 6 Σεπτεμβρίου. Αντίθετα, η βασίλισσα Ελισάβετ θα δεχτεί επίσκεψη μαζί με τον Μπόρις Τζόνσον από την νέα πρωθυπουργό στην εξοχική κατοικία της.

Καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ υποφέρει από περιστασιακά προβλήματα κινητικότητας, το παλάτι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι θα αισθάνεται καλύτερα την επόμενη Τρίτη. Με αυτόν τον τρόπο, η συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικούς όρους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ