Η βασίλισσα Άννα Μαρία αποχαιρέτησε τον σύζυζγό της, καθώς ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή και η κηδεία του πραγματοποιείται στην Αθήνα. Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στη Μητρόπολη Αθηνών και η τελευταία του κατοικία είναι το Τατόι, και τα βασιλικά ανάκτορα.

Η βασίλισσα Άννα Μαρία έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών συνοδευόμενη από την Μαρί Σαντάλ, σύζυγο του πρίγκιπα Παύλου. Ντυμένες στα μαύρα και με ναθύτατη θλίψη έφτασαν στον ιερό ναό, ενώ το στεφάνι της συζύγου του Κωνσταντίνου είχε τη δική του σημασία.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων, έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ο χαμός του συγκλόνισε την οικογένειά του, ενώ αρκετοί βασιλικοί από τον κόμσο έδωσαν το «παρών».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη βασίλισσα Άννα Μαρία, κατά την άφιξή της, ενώ τα στιγμιότυπα ήταν συγκλονιστικά. Το πρόσωπό της έδειχνε πραγματικά λυπημένο και ο πόνος της έκδηλος.

«Με βαθύτατη θλίψη η Οικογένεια ανακοινώνει ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και αδερφός, απεβίωσε εχθές 10 Ιανουαρίου 2023, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”», είχε αναφέςρει η οικογένεια.

βασίλισσα Άννα Μαρία
βασίλισσα άννα μαρία βασιλιάς κωνσταντίνος
Με τη Μαρί Σαντάλ

Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Συγκλόνισε ο πρίγκιπας Παύλος στον επικήδειο: «Ήταν μια δύσκολη εποχή πατέρα όταν ανέβηκες στο θρόνο»

Η βασίλισσα Άννα Μαρία προσκυνά το φέρετρο του συζύγου της – Συγκινημένη από την παρουσία του κόσμου

Ο συμβολισμός πίσω από το στεφάνι της βασίλισσας Άννας Μαρίας στον Κωνσταντίνο

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ