Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πραγματοποίησαν τον πολιτικό γάμο τους στις 2/10/2022 με δέκα άτομα να δίνουν το «παρών» στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του επιχειρηματία, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, και επιστήθια φίλη της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Ο επιχειρηματίας αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί μια φωτογραφία από τον πολιτικό του γάμο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απαθανατίστηκε και κοινοποίησε τη λήψη του. Εκείνος και η Κωνσταντίνα αναμένουν το πρώτο τους παιδί -καθώς εκείνη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της-, και η χαρά τους είναι μεγάλη.

«Δεν θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα στον γάμο. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο», ειχε αναφέρει ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος μιλώντας στο «Πρωινό μας».

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δέχτηκαν πλήθος μηνυμάτων στην επίσημη φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο τους, ενώ η τηλεπαρουσιάστρια έδειχνε όμορφη στο κομψό νυφικό φόρεμα Celia Kritharioti.

Πριν λίγο διάστημα, η Κωνσταντίνα είχε ευχαριστήσει το κοινό για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά τη γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της, λέγοντας: «Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ».

«Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάμε με την οικογένεια (όσον αφορά το όνομα). Δεν έχω πει τι φύλο είναι. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ και θέλουμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Σίγουρα ο άντρας μου, ο Βασίλης το ξέρει το φύλο κι εμένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε», είχε αναφέρει με ευγένεια στους reporters η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν είχε βρεθεί στο εστιατόριο του συζύγου της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ