Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο μεγάλος καλλιτέχνης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην τεράστια επαγγελματική του πορεία, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αυτό από μόνο του σημαίνει πως η αφιερώνει χρόνο στη δουλειά του. Όταν έχει να κάνει όμως με την οκόρη του τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, εκείνος είναι που δίνει χρόνο: “Δίνω πάρα πολύ χρόνο στην κόρη μου, όσο μπορώ και περισσότερο. Τώρα τελευταία που τέλειωσε και την Καλών Τεχνών, την πιέζω να τη δω. Ήταν επιμελής μαθήτρια και πήγαινα εγώ να τη δώ“.

Στο κλείσιμο της κουβέντας τους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μοιράστηκε με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον κόσμο πτυχές του έρωτά του για την Ελένη Ράντου. “Την Ελένη την κυνήγησα δύο χρόνια και την κέρδισα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της, είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός” εξομολογήθηκε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ