Για τον… αντιπαθητικό ρόλο του Χρήστου στη «Γη της ελιάς», για τα σχόλια που δέχεται και για το παρελθόν του στο μόντελινγκ και την οικοδομή μίλησε ο Βασίλης Μίχας στην κάμερα της «Ελένης».

Ο Βασίλης Μίχας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην οθόνη και, πλέον, στη δεύτερή του χρονιά στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», έχει γίνει ένας από τους ήρωες που… λατρεύουν να μισούν όσοι παρακολουθούν φανατικά την ιστορία που γράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου.

βασίλης μίχας
Ο Βασίλης Μίχας έπαιζε από παιδί ποδόσφαιρο, μέχρι που ένας τραυματισμός τον ώθησε στο μόντελινγκ και την υποκριτική.

Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στην «Ελένη» για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά από χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και το μόντελινγκ. Όπως παραδέχθηκε, όταν οι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τα γήπεδα, «Δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου».

Ο Βασίλης Μίχας ως γαμπρός στη «Γη της ελιάς».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Καλό είναι όμως οι άνθρωποι να μιλάνε. Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς».

Για το πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή του, τόνισε: «Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομής. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά».

Ως Χρήστος παντρεύτηκε την Αφροδίτη στη «Γη της ελιάς», ενώ στην πραγματικότητα είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη…

Η παρουσία του στη «Γη της ελιάς», βέβαια, άλλαξε τα πάντα και μαζί κι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς του κάνοντάς τον πολύ πιο αναγνωρίσιμο. «Χαίρομαι που είμαι μέρος της ομάδας αυτής. Στον δρόμο με σταματάνε για να μου πουν αυτά που έχει κάνει ο ρόλος μου και μου λένε “ντροπή σου’”. Η μητέρα μου, όταν πάω να τη δω, επηρεασμένη από τη ‘’Γη της Ελιάς’’ μου λέει ότι είμαι κακός και ότι δε με θέλει», κατέληξε ο Βασίλης Μίχας με χιούμορ.

Photos: Instagram/vasilismihas

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ