Καλεσμένος στην ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα να δεις» με την Έλενα Θεοδώρου ήταν ο Βασίλης Χαραλάμπους το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου.

Ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός μίλησε για την θεατρική παράσταση “Το Έργο Που Πάει Λάθος” που συμμετείχε και για την τεράστια επιτυχία της, για τα γυρίσματα της ταινίας “Κάμπινγκ” αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλάμπους αποκάλυψε ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Φώτη Γεωργίδη, που θα προβάλλεται μέσα από τον ALPHA Κύπρου.

Μεταξύ άλλων ο Κύπριος ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του με την Νίκη Δραγούμη, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2022 και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή. 

«Ήταν όταν περίμενα στην εκκλησία να δω τη νύφη να περπατά και να έρχεται κοντά μου. Περίμενα να δω τι νυφικό διάλεξε και πως θα είναι μέσα σε αυτό. Νόμιζα ότι θα συγκινηθώ γιατί το περίμενα πως και πως, αλλά μόλις την είδα χαμογέλασα και δεν σταμάτησα να χαμογελώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Μυστηρίου», δήλωσε ο Βασίλης Χαραλάμπους.

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ