Στην κοπή της πίτας της παράστασης “Ο κουρέας της Σεβίλλης” βρέθηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για την έκρηξη στη Συγγρού, η οποία συνέβη ακριβώς απέναντι από το σπίτι στο οποίο μένει.

«Όλα τα έζησα στον πρώτο μήνα. Μας βρήκε ο κορονοϊός τον Γενάρη. Ήταν εκρηκτικός μήνας για εμένα. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά. Ζούμε πολύ περίεργες εποχές. Το ξέρουμε και το νιώθουμε όλοι μας. Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό, ήταν ένα πολεμικό τοπίο το οποίο μπήκε μέσα στο σπίτι μας. Θα μπορούσε κάλλιστα -όπως μας είπαν-, να είχαμε πεθάνει», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Από τη στιγμή που γλιτώσαμε, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Να μην το σκεφτόμαστε. Θα το έχουμε σαν μία πολύ σοκαριστική ανάμνηση, αλλά με ένα τέλος καλό. Αν δεν ήταν γενική αργία, θα είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος», υπογράμμισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και συμπλήρωσε: «Δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές. Κάθε μέρα προσπαθούν οι άνθρωποι να φτιάξουν τα μαγαζιά τους. Τα υλικά φτιάχνονται, από τη στιγμή που δεν χάθηκε ανθρώπινη ψυχή είμαστε χαρούμενοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ