Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους ηθοποιούς που εισβάλλει στο νέο κύκλο του «Σασμού» στον ALPHA. Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε το τρέιλερ για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς και, ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε,  ήταν και αυτό του γιου του.

«Καλή αρχή μπαμπά», ανέφερε o μικρός μέσα από τον λογαριασμό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα υποδυθεί τον Ανδρέα, τον πρώτο ξάδελφο του Παύλου και αδελφό του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδελφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπα-Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες και ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και τον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Ανδρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Ως καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες. Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ