Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη» και γι’ αυτό τον λόγο ταξίδεψε στην Κρήτη. Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός είχε μαζί του τον γιο του Μιχάλη, ο οποίος είναι σχεδόν δέκα χρονών και τον έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φωτογράφησε τον γιο του στο αεροπλάνο, αλλά και σε παιδική χαρά και μοιράστηκε τις εικόνες με τους followers του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον γιο του: «Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ