Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραχώρησαν μία συνέντευξη στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» και στον Γιάννη Βίτσα που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε όλα τα περίπτερα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης και η αναφορά του στη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη

Θα μας συστήσετε τον ήρωά σας στη νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει»…

Είμαι ο Στρατής Βαρδάρης. Ένας τύπος που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα. Η νύχτα είναι η ζωή του. Το μαγαζί είναι η ζωή του και δεν θα το εγκαταλείψει όταν έρθουν κόντρα πολλά πράγματα. Είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος, με… ανήθικη ηθική, θα έλεγα. Παρ’ όλα αυτά, έχει την αίσθηση του δικαίου. Είναι μες στο πάθος και στον έρωτα, γεμάτος διλήμματα, παιδεύεται και, σε αυτήν τη φάση της ζωής του, παλεύει με τα σκοτάδια του.

Ψάχνει το φως;

Όχι ακόμη.

Ο Στρατής παλεύει με τα σκοτάδια του. Όταν εσείς βρεθήκατε αντιμέτωπος με τα δικά σας σκοτάδια, πώς τα παλέψατε;

Τις περισσότερες φορές αφηνόμουν. Είναι σαν μια δίνη, μια ρουφήχτρα που σε τραβάει κάτω. Αν αντισταθείς στη δίνη, θα πνιγείς. Αν αφεθείς, θα σε πάει στον πάτο, αλλά μετά θα σε πετάξει και πάλι επάνω, στην επιφάνεια. Η σοφία είναι να ξέρεις πότε θα αφεθείς και θα πας στον πάτο και πότε δεν πρέπει να αφήνεσαι.

Πώς ήταν όταν «πιάνατε πάτο»;

Και στον πάτο να ήμουν, δεν μιζέριαζα. Πάντα την πάλευα με τον εαυτό μου και έβγαινα από το τέλμα.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Έχω κάνει για δέκα χρόνια περίπου.

Σε τι σας βοήθησε;

Να γνωρίσω τον εαυτό μου. Έμαθα πολλά πράγματα, για παράδειγμα, να διαχειρίζομαι την ανάγκη της αποδοχής που είχα παλιότερα. Καταλαβαίνω πότε πιάνω τον εαυτό μου να θέλει αποδοχή και κάνω πίσω.

Στη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για εσάς με τα ωραιότερα λόγια που θα μπορούσε να πει ένας ερωτευμένος άνθρωπος για το σύντροφό του. Εσείς τι αγαπάτε σε εκείνη;

Θα σας πω αυτό μόνο: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ