Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και το πως αντιμετώπισε την ξαφνική προβολή της προσωπικής του ζωής σε τεράστιο βαθμό.

Μιλώντας για την σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, είπε ότι τον ενόχλησε το κυνηγητό που γινόταν, λίγο επιθετικά, όπως δηλώνει, στην αρχή της σχέσης τους από τους φωτογράφους έξω από το σπίτι και το θέατρο. Ο ίδιος επισημαίνει ότι ναι μεν υπάρχουν διαφορετικοί κόσμοι αλλά ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Πιο συγκεκριμένα, λέει ότι ”Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός. Τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ίδιες ευαισθησίες για τη ζωή. Όλα είναι όμορφα”.

Για την Δέσποινα Βανδή, μίλησε με τα ομορφότερα λόγια και αναφέρθηκε στην ξαφνική υπερπροβολή της σχέσης και τον τρόπο αντιμετώπισης κάποιων δημοσιογράφων. Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι “Η λάμψη της Δέσποινας νομίζω πως δεν με τρόμαξε. Είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε. Ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπώθηκαν σε κάποιες εκπομπές. Γράφτηκαν ανοησίες και ψέματα. Συνεχίζουν κάποιοι. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι” υπογράμμισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Αναφερόμενος στον γιο του εκμυστηρεύτηκε: “Το παιδί μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Τον θαυμάζω. Είναι ένα υπέροχο παιδί. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Να είναι ευτυχισμένος. Τον λατρεύω. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση. Δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς” και συμπλήρωσε: “Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε. Είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά νομίζω είμαι προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ