Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη Real News και στην δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Ο ηθοποιός δίνει απαντήσεις τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και για την προσωπική του και φυσικά αναφέρεται και στην Δέσποινα Βανδή.

Ερωτηθείς για το αν έχει ανησυχίες σχετικά με τον κόσμο που θα μεγαλώσει ο γιος του, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν ανησυχεί και ότι εμπιστεύεται την νέα γενιά για την αλλαγή που μπορεί να φέρει στον κόσμο. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «Ελπίζω ότι οι νέοι άνθρωποι, όπως ο Μιχαλάκης που είναι 9,5 ετών και όλα τα άλλα παιδιά, η πολύ νέα γενιά, ελπίζω ότι θα αλλάξουν κάτι. Οι νέοι άνθρωποι είναι η μόνη ελπίδα στο να αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Οπότε, αν δεν ελπίζεις και δεν βοηθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, δεν υπάρχει σωτηρία. Εμπιστεύομαι».

Όσον αφορά την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή και την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση αυτή, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι στην αρχή ήταν αρκετά θυμωμένος αλλά πλέον διαχειρίζεται διαφορετικά την κατάσταση. Πλέον, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει χαλαρώσει και κάνει τη ζωή του όπως θα την έκανε αν δεν τον παρακολουθούσαν. Ο ίδιος αναφέρει ότι ένιωσε να ξεπερνιούνται τα όρια. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν ένιωσε κυνηγητό, λέει ξεκάθαρα ότι ”Δεν ένιωσα, υπήρχε”.

Παράλληλα, ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν μπορεί να ζει και να φαντάζεται ότι κάποιος είναι γύρω του για να τον φωτογραφίσει και δεν τον ενδιαφέρει αυτό το πράγμα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα και αν νιώθει ότι τον τροφοδοτεί, ο ίδιος δηλώνει πως ”Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ