Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αφορμή και την είσοδό του στη τρίτη σεζόν του Σασμού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Ανδρέας Βρουλάκης, την μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Κρήτη και για τη δημοσιότητα που παίρνει η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε μέσα από το σήριαλ “Η λέξη που δεν λες” στον Alpha. Αγάπησα τον τόπο, έκανα φίλους, οπότε πηγαίνω συνέχεια και μένω για αρκετό καιρό. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, μου αρέσει το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Αγαπάω πολύ τους φίλους μου που είναι εκεί. Μέσα από την Κρήτη βρίσκω τη ψυχή μου. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και για τη δημοσιότητα που παίρνει η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

«Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωριμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Ό,τι είναι να κάνω, το κάνω και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω. Ό,τι θέλω θα κάνω, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κοιτάξει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί το κάνουν οι άνθρωποι γιατί θέλουν να εισβάλλουν τόσο πολύ στις προσωπικές ζωές των άλλων. Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω», εξήγησε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του ηθοποιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ