Στην Αθήνα βρίσκονται, τις τελευταίες ημέρες, τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος, θα δώσουν το παρών στην κηδεία του παππού τους, Βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα τελεστεί αύριο Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών.

Όλη η οικογένεια απαθανατίστηκε έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς έβγαιναν για να πάνε να οργανώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, χθες το απόγευμα, έγινε η πρόβα της κηδείας και το φέρετρο του βασιλιά Κωνσταντίνου θα σηκώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια του. Επικήδειο, μεταξύ άλλων, θα εκφωνήσει ο γιος του Παύλος.

Η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα αναχωρήσει από το Α’ Νεκροταφείο, λίγο μετά τις 5.00 το πρωί της Δευτέρας, και αναμένεται να φτάσει στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, περίπου 45 λεπτά αργότερα. Από τις 06.00 έως και τις 10.30, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να βρεθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου.

Λίγο πριν τις 12.00, η σορός του βασιλιά Κωνσταντίνου θα μεταφερθεί στον κεντρικό ναό στην Μητρόπολη Αθηνών για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας, η οποία θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ